couple beach hug

Tervetuloa EMS:iin

Guided Biofilm Therapy

Guided Biofilm Therapy

Minimaalisesti invasiivinen hoitomenetelmä, jolla on yli 22 käyttökohdetta. GBT-protokollan kahdeksan askeleen avulla voit järjestelmällisesti , tehokkaasti ja turvallisesti poistaa kaiken haitallisen biofilmin ja edistää suun terveyttä huolellisesti. Potilaat kokevat vähemmän kipua ja hoidon kesto on lyhyempi kuin perinteisillä menetelmillä.

GBT on tieteellisesti todistettu ja tuottaa lyömättömän ja ennustettavan tuloksen ammattimaisessa ennaltaehkäisevässä suunhoidossa kehittyneiden teknologioiden AIRFLOW®:n, PERIOFLOW®:n ja PIEZON®:in avulla.

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja tai haluat varata maksuttoman esittelyn.

AIRFLOW PROPHYLAXIS MASTER right perspective

ALKUPERÄINEN- AIRFLOW® PROPHYLAXIS MASTER

AIRFLOW® PROPHYLAXIS MASTER on ainutlaatuinen suuntervettä edistävä laite, joka on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuisia ja mukavia GBT-hoitokokemuksia. Laitteen ja GBT-kompassin avulla annat potilaillesi minimaalisesti invasiivisen ennaltaehkäisevän hoidon. 

AIRFLOW® Prophylaxis Master on käyttäjäystävällinen ja vaihdat nopeasti toimintojen välillä, riippuen siitä taisteletko pehmeää biofilmiä vai tiukempaa värjäytynyttä biofilmiä vastaan. Helppoa, sujuvaa ja ergononomista sinulle sekä turvallista potilaillesi. 
Vedenlämmitin tuo hammashoitoon spa-kokemuksen ja NOPAIN teknologian avulla hoito on kivutonta ja mukavaa. Tarjoamme myös suosittuja GBT-kursseja (teoria, johon on yhdistetty hands-on koulutus), joilla voit oppia kaiken GBT:stä ja AIRFLOW® Prophylaxis Masterista. 

Sivun alareunasta löytyvältä lomakkeella, voit tiedustella asiasta lisää.

COVID-19: AEROSOLIT HAMMASHOIDOSSA

COVID-19:
AEROSOLIT HAMMASHOIDOSSA

Vieraile kotisivullamme saadaksesi lisää tietoa aerosoleista ja Covid-19 hammashoidossa.

SDA logo 1x1

SWISS DENTAL ACADEMY

SDA - SWISS DENTAL ACADEMY tarjoaa suosittuja kursseja ja koulutuksia hammashoitoalan ammattilaisille. SWISS DENTAL ACADEMY käynnistettiin vuonna 2005 ja on tähän mennessä kouluttanut yli 35 000 henkilöä. 
 
Kurssit järjestetään nykyaikaisissa asianmukaisissa tiloissa uudessa toimipisteessämme Hammarby Sjöstadissa Tukholmassa. Ota yhteyttä, jos haluat ilmoittautua tai saada lisätietoja.


no

BIOFILM DISCLOSER

Biofilmiä ei aina välttämättä näe paljaalla silmällä, mutta GBT-protokollan toisella vaiheella eli VÄRJÄÄMISELLÄ teet biofilmin näkyväksi.

Näytä potilaallesi värjätty biofilmi ja kiinnitä huomiota haastaviin alueisiin suussa. Kolmivärinen Biofilm Discloser paljastaa tuoreen ja vanhemman biofilmin ja helpottaa biofilmin huolellista poistamista. Kun pehmeä biofilmi on poistettu, kovettunut biofilmi eli hammaskivikin on helpompaa havaita. Yli 50% biofilmistä jää kriittisille alueille perinteisessä ammattimaisessa suunpuhdistuksessa, jos biofilmiä ei ole värjätty.

no

AIRFLOW® PLUS-jauhe

Vain 14 μ: n kokoinen AIRFLOW® PLUS erytritoli -jauhe on markkinoiden hienoin, tehokkain ja lempein jauhe.  PLUS-jauhetta voidaan käyttää 90%: ssa kaikista tapauksista ja se poistaa biofilmin ja nuoremman hammaskiven kaikentyyppisiltä pinnoilta: kiilteestä, dentiinistä, pehmytkudoksesta, restauraatioista, oikomishoidosta ja implanteista.

AIRFLOW® PLUS -jauhetta on nyt saatavana myös ympäristöystävällisessä alumiinipakkauksessa, jota voidaan käyttää uudelleen vesipullona, kun jauhe on loppunut.

no

PIEZON® PS Instrument harjoitustyöväline

Piezon PS- instrumentin oikeanlaisen tekniikan hallitsemiseksi on kehitetty Piezon PS harjoitustyökalu. Oikealla tekniikalla GBT-hoito toteutuu minimaalisesti invasiivisella tavalla ja potilaan epämukavuus sekä kipu minimoidaan.


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde

info@ems-nordic.fi

+46 8 89 91 02

Huolto

service@ems-nordic.se

+46 8 675 00 34

Sales Leader Nordic & GBT Expert

Pekka Kettunen

M.Sc. Economics and Business Administration

pkettunen@ems-ch.com

+358 40 516 99 29

Käyntiosoite

EMS Nordic AB

Hammarby Fabriksväg 61

120 30 Stockholm

Postiosoite

EMS Nordic AB

Box 90222

120 23  Stockholm

Meidät löytää

EMS Nordic AB

phone:  
18.102491 59.301324

EMS Nordic AB

Hammarby Fabriksväg 61
120 30 Stockholm
phone: +46 8 89 91 02

EMS (Electro Medical Systems SA) on markkinoiden johtava yritys ennaltaehkäisevän hammashoidon alalla. Yritys on perustettu vuonna 1981 Sveitsissä. EMS on toimittanut tuotteita Pohjoismaiden hammashoitomarkkinoille jo yli 20 vuoden ajan.